Kiitollinen

Huhhuh, HUIKEA I love me- messuviikonloppu takana päin, ja näin ollen myös lähes puoli vuotta kestänyt Fitnessmalli 2016-kiertue saatiin päätökseen ja tämän vuoden voittaja kruunattua. ONNEA vielä Annalle, joka on enemmän kuin ansainnut voittonsa. ❤️ Toiseksi tosiaan sijoittui ihana Henna, ja kolmas sija napsahtikin mulle!

Me oltiin siis tyttöjen kanssa perjantaista saakka joka päivä messuilla Fastin ja Celsiuksen ständeillä maistattelemassa nix naxeja, celsiuksia ja Fastin uuden natural-sarjan heraa joka tulee markkinoille ensi vuoden puolella, sekä Egon pisteellä edustamassa Casallia. Lisäksi meillä oli Fitnessmalli-show joka päivä klo.12 Areena-lavalla, ja oli kyllä ihan mieletöntä astella bäkkäriltä lavalle ja joka kerta huomata, että yleisö oli aivan täynnä. Meidän show koostui siis koreografiaosuudesta, sponssikierroksesta ja fysiikkakierroksesta.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan ihan mieletön, ja vieläkin yksinkertaisesti kiitollinen ja sanaton fiilis kaikesta. Annetaan kuvien puhua enemmän puolestaan tällä kertaa.

image

image

image

image

image

Taakse jäänyt puolivuotinen on ollu heittämällä mun elämäni kasvattavinta aikaa. Hetkeekään en oo katunu sitä, että huhtikuussa laitoin kilpailuhakemuksen menemään. Niin paljon oon oppinu lisää itestäni ja saanu uusia kokemuksia, tuttuja, muistoja, ja finalisteista ystäviä. Nää tytöt on timanttia!

Alla olevia kuvia en pysty katsomaan liikuttumatta. Näistä otoksista yksinkertaisesti hohkaa ja välittyy niin vahvasti vilpitön onnellisuus kaverin puolesta sekä aito välittäminen että menee ihan kylmät väreet. Jos joku oli paikan päällä ja näki kun mä kyynelehdin lavalla niin että koko naama oli märkä, niin se johtui siitä, että olin ja oon edelleen niin onnellinen että juuri Annan nimi sanottiin viimeisenä. Luonnonkauneuden lisäksi Annan sydän on puhdasta kultaa. ❤️

image

image

image

image

image

image

image

image

Täytyy kyllä sanoa että niiiiin mieletön kolmikko meillä,en malta odottaa mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan! 🙂 Ja mainittakoon vielä, että kuun vaihteessa mun blogi siirtyy fitnessmalli.fi-sivustolle!

Tähän loppuun haluan vielä kiittää kaikkia jotka on ollut tavalla tai toisella osana tätä matkaa. Kiitos läheiset, tutut ja tuntemattomat, casall, zero point, tanstore.fi, spartan gear sekä Antti Nurmi, Petteri Peltonen, yotuel, inglot, gofitness, foamroller.fi sekä Jukka Harju, fast, celsius, cocovi ja ennen kaikkea Janni, Emmi, Janette, Nina, sekä muut tuomarit. <3

<3 Janina

Kuvat: Petteri Peltonen

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.