Omaa aikaa – vinkki rentoutumiseen

Aina ei välttämättä ole varaa käydä hieronnoissa. Siksi onkin ihanaa että erillisellä venyttely-, sekä putkirullaustuokiolla voi ajaa saman asian sen sijaan, että tarvisi kärsiä lihasjumiensa kanssa. Mä oon huomannu kehonhuoltoon panostamisen ihan selkeesti vaikuttaneen mm. mun notkeuteen sekä lihasten palautumiseen. Siihen kannattaa ottaa se hetki aikaa, edes kerran viikossa.

Oon alku-, ja loppuverryttelyjen lisäksi viimeisen kuukauden ajan ottanut tavoitteekseni kerran viikossa tehdä 30-60 minuutin pituisen erillisen kehonhuoltosetin, jolloin käyn koko kehon läpi. Pidän viikossa kaksi lepopäivää, joten teen tuon session jompana kumpana noista päivistä. Se on mulle oma rentoutumishetki, täysin mun omaa aikaa.

Kuten aiemmissa postauksissakin mainitsin, niin kehonhuolto ei ole ollut mulle mitään herkkua, joten opettelin tekemään siitä itselleni mielekästä. Ja voin kertoa, että kynttilänvalossa putkirullailu sekä venyttely omien lempibiisien soidessa on aivan mielettömän rentouttavaa. Siis oikeasti, pomminvarma tapa rentouttaa keho sekä mieli. Works every time.

Vaikka hierojalla käynti onkin arjen luksusta, ei vaadi hirveitä ponnisteluja käyttää puolta tuntia viikossa kehonhuoltoon itse. Sen voi tehdä hyvin esimerkiksi illalla tv:tä katsellessa, jolloin se ei periaatteessa edes syö vuorokauden vähäisistä tunneista yhtäkään ylimääräistä.

Suosittelen siis suakin kokeilemaan. Ihan vaikka se kerta viikossa, se ei vie kuin maksimissaan tunnin. Varoitus: saattaa olla koukuttavaa ja jäädä ihan tavaksi. Hui! 😉

Ihanaa alkanutta viikkoa <3

-J

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.