Elämäni unohtumattomin reissu

Heippa!

Mua snapchatissa tai instagramissa (joista kummastakin mut löytää siis nimimerkin @zaninasandra takaa) seuraavat varmaan tietävätkin, että toissaviikon perjantaina lähdin pienelle pidennetylle viikonloppureissulle ja suuntana oli tosiaan Italia, tarkemmin sanottuna Milano. Monet kaverit laittoivatkin mulle snäpin puolella viestiä että mitä ihmettä, minne olen matkalla ja miksi. No, nyt kerron asiasta hieman tarkemmin!

image

image

image

Mä oon aina ollut kaveriporukassa se formulatyttö, kun muut ovat seuranneet jääkiekkoa. Mun koko perhe on totaalisia formulafaneja, joten itsekin kasvoin kisoja seuraillen. Vaikka viime vuosina en olekaan enää Kimi Räikkösen fanipaita päällä sohvan nurkassa koko perheen voimin seuraillut jokaikisiä aika-ajoja sekä kisoja, valitsisin edelleen yhtään haikailematta formulan katsomisen esimerkiksi jääkiekon tai jalkapallon sijasta ihan heittämällä.

Tästä syystä osallistuinkin keväällä MTV Katsomon sekä Santanderin järjestämään kilpailuun, jossa palkintona oli viidelle onnekkaalle F1-matka Ferrarin kotikisaan Monzaan, Italian GP:hen. Ja kuinkas kävikään, olin yksi onnekkaista voittajista! Noin kuukausi sitten sain sähköpostia jossa onniteltiin voitosta, kerrottiin lisäinfoa matkasta tulevan lähiaikoina, sekä pyydettiin vastaamaan pääsenkö lähtemään mukaan vaiko en. No, varmaan sanomattakin selvää että myöntävästihän mä tottakai vastasin, mutta ensimmäinen ajatukseni oli että eihän tämä nyt voi pitää paikkaansa, ei tällaista tapahdu kenellekään. Hyvin skeptisin fiiliksin jäin siis odottelemaan lisäinfoa. Parin viikon kuluttua, 3 päivää ennen ilmoitettua lähtöpäivää viimein tuli sähköpostia jossa oli kattavampi infopläjäys matkasta sekä sen kulusta. Vasta tässä vaiheessa aloin uskoa, että ehkä tämä ei olekaan mitään huijausta.

Kahden päivän päästä löysinkin itseni matkalaukkuineni matkalla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Koska tapaaminen matkaporukan kesken lentoasemalla oltiin kerrottu olevan kello 6:00 perjantaiaamuna, jäi mulle ainoaksi vaihtoehdoksi saapua paikalle junalla, joka lähti Tampereelta torstai-iltana kello 20. Helsingissä olin siis kello 22. Tykkään pelata varman päälle ja vihaan myöhässä olemista, mutta ihan näin ajoissa en mäkään yleensä ole, hah!

image

image

image

Aika kului yllättävän nopeasti, vaikka nukuttua en kentällä saanutkaan kuin tunnin verran. Kun kello löi 10 vaille kuusi eikä ympärillä näkynyt ketään asianomaisen näköistä, ohjasi mun sisäinen ”strong independent woman” mut check-iniin.  Sain lentolippuni, mustaa valkoisella, ja tässä vaiheessa oli likka kyllä niin intoa täynnä ettei mitään järkeä. Sitten ei mennytkään kauaa, kun ympärillä alkoi näkyä Ferrari-lippispäisiä miehiä, laskin nopeasti 1+1=2 ja näin löysinkin Santanderin sekä Mtv:n edustajien luokse. Pian olivatkin kaikki voittajat löytäneet paikalle, matkaporukka oli kasassa ja matka kohti muodin mekkaa (sekä formulasirkusta,iip!) sai virallisesti alkaa!

image

image

image

Eli kaikki te epäileväiset, kyllä näihin (uutiskirje)kilpailuihin vain kannattaa osallistua – etenkin jos kyseessä on Santander tai Mtv, niin voin käsi sydämellä todeta että ei varmasti ole huijausta. 🙂

Mua snapchatissa seurailevat luultavasti tietävätkin, että ei ole ihan mennyt asiat meikäläisellä putkeen tämän teknologian kanssa viime aikoina, jonka takia nämä matkapostauksetkin viivästyivät. Nyt kuitenkin useamman päivän ajan kestänyt tappeluni milloin ipadini ja milloin kuvanmuokkausohjelman kuvien kadottelun kanssa alkaa olla ohi, toivottavasti nämä matkapostaukset siis kiinnostavat. Niitä on nimittäin lähiaikoina tulossa vielä useampi. Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

-J

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.