Hiljaiselo & kuulumiset (+alekoodi)

Tietynlainen avoimuus on piirre, jota arvostan ihmisissä. Haluan tietenkin pitää tiettyyn rajaan saakka yksityisyydestäni kiinni, mutta samalla kuitenkin jotkut henkilökohtaisemmatkin asiat tahdon tänne blogin puolelle jakaa. Olen tietoisesti ottanut hieman etäisyyttä tähän blogiin ja hiljaiselon syy on asia, jonka koen teillä olevan oikeus tietää.

Niinkuin tänne aiemmin kirjoittelinkin niin mun oli tosiaan tarkoitus muuttaa Tampereelle – poikaystäväni kanssa. Reilu kuukausi sitten tiemme kuitenkin erkanivat. Ero ei itsessään ole syy hiljaiseloon, se oli oikea ratkaisu johon olen tyytyväinen. Orivedelle jääminen ei kuitenkaan tuntunut millään tapaa mielekkäältä vaihtoehdolta, joten stressi tulevaisuudesta sekä asunnon saamisesta Tampereelta saivat mut vetäytymään blogin parista. Koitin muutaman kerran tulla näpyttelemään postausta, mutta koska omien ajatusten ollessa hieman sekaisin stressin vuoksi, tuntui blogi liian suurelta taakalta eikä ajatus meinannut kulkea. Tuossa tilanteessa blogi oli asia josta täytyi karsia, totesin siis että on parempi ottaa aikaa itselleni ja ajatuksilleni sekä keskittyä mm. ystävien näkemiseen. Taas sai huomata, että stressaaminen on turhaa ja päivä kerrallaan eläminen kannatti. Lähdin nimittäin viime viikon tiistaina vähän extemporena käymään eräässä asuntonäytössä, ja se osoittautuikin todella hyväksi päätökseksi. Sain nimittäin kyseisen asunnon, ja perjantaina pääsinkin muuttamaan Tampereelle! Oman ajan ottaminen teki hyvää, tästä on siis hyvä jatkaa. ❤️

 

Nyt voidaankin palata viime lauantaihin! Vantaan Fitness Gymillä oli tuolloin siis avoimet ovet, joissa olimme finalistityttöjen kanssa. Päivän aikana oli mm. arvontoja, leuanvetoskabaa, FASTin tuotemaistatuksia sekä Susanna Mustajärven ilmainen luento.

Susanna Mustajärvi on siis myös mentaalivalmentajan ja mekin pääsimme kuuntelemaan hänen luentoaan. Se herätti kyllä ajatuksia, ja oli ihana kokemus. Päivä meni ihan supernopeasti ja oli ihanaa kun moni tuli näyttämään leuanvetotaitojaan. Niin mahtavaa, meidän tsemppihuudotkin kuuluivat varmaan kilometrien päähän hah!

imageTuo Fitness Gym oli muuten aivan ihana kuntosali! Niin siisti, rauhallinen, moderni, ja vaikka onkin suhteellisen pienikokoinen niin kaikki tarvittava löytyi. Se muistuttaa itse asiassa vähän salia, jolla mä aloitin treenaamisen ja olo olikin ihanan kotoisa. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kyseiseen mestaan, jos pääkaupunkiseudulla asustelet!

Oli kyllä taas niin ihana nähdä tyttöjä hetken tauon jälkeen – on tää vaan ihan mielettömän huippu porukka. Seuraavan kerran näemmekin porukalla vasta lokakuun alussa, ja sen jälkeen finaaliin on enää muutama hassu viikko..hui! Aika juoksee, mutta nautitaan loppuun asti täysillä. ☺️

Ainiin, vielä viikon ajan olis tosiaan mahdollista saada 20€ ale KAIKISTA yli 100€ tilauksista osoitteesta www.gofitness.fi kun käytät koodia FITNESSMALLI2016 ! Kyseiseltä nettisivulta saa laidasta laitaan kaikkea treenaamiseen liittyvää, joten oli sulla sitten aikomus hankkia kotitreeneihin välineitä, tarve uusille treenikledjuille tai lisäravinnevarastojen täyttämiselle, niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan Go Fitnessin tarjonnan sekä käyttämään kyseisen mahtavan alennusmahiksen!

image

Energistä loppuviikkoa!

 

-J

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.