ZEROPOINT SUMMERSALE

Mä ostin ensimmäiset ZeroPointin kompressiosukkani viime lokakuussa kun olimme käymässä Nordic Fitness Expoilla, ja rakastuin kerta heitolla niitä kokeiltuani treeneissä. ZeroPoint siis perustettiin vuonna 2009 Suomessa ja siitä asti brändin tavoitteena on ollut tuoda tuotteillaan parasta laatua kaikille urheilijoille. Kyllä, kyse on siis täysin kotimaisista kompressiotuotteista. Huippua! Mikäs tuotteista sitten tekee niin mahtavia?

No, ne muun muassa

  • Parantavat suorituskykyä
  • Tehostavat verenkiertoa
  • Vähentävät treenin jälkeistä turvotusta
  • Nopeuttavat palautumista
  • Antavat enemmän happea lisäten voimantuottoa

Itse siis tosiaan oon huomannut ZeroPointin tuoman eron varsinkin jalkatreeneissä. Jalat palautuvat paljon nopeammin, treenit jaksaa paremmin, eikä sitä iki-ihanaa nestettäkään kerry jalkoihin treenin seurauksesta kiitos näiden ihanuuksien. Kirsikkana kakun päällä ZeroPointin tuotteet ovat ihan mielettömän nättejä ja piristävät kaikista tylsintäkin treeniasua! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ZeroPointin sukkia sekä säärystimiä, varsinkin jos kärsit esimerkiksi penikkataudista. Muista kuitenkin laittaa ne jalkaan hyvissä ajoin ennen treeniä, itse laitan n.1-2h aiemmin säärystimet jalkaan ja treenin päätyttyä vahdan sukkiin. Ne tuntuvat niin ihanalta jaloissa, ettei niitä tahtoisi ottaa ollenkaan pois hah! Ainoa huono puoli onkin se, että ZeroPointin tuotteiden kokeilun jälkeen paluuta vanhaan ei ole – näihin jää koukkuun. ;D

 

image

Kuten huomata saattaa, niin oma lempivärini on tuo pirteä neonkeltainen 😉

 

ZeroPointillahan on vielä viikon ajan kesäalet käynnissä, joten suunnistapa osoitteeseen http://www.zpcompression.com ja näpyttele ostoskorissa alekoodi ZPSUMMERSALE. Vielä viikon ajan saat näin tehdessäsi -30% alennuksen kaikista tuotteista! Kyllä, siis IHAN kaikista – myös vaatteista. Eli nyt hopihopi, äkkiä tilaamaan näitä ihanuuksia omaksi nimittäin tätä tilaisuutta ei todellakaan kannata missata!

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

-Janina

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.