Kesäkuun kohokohtia

Mulla oli rankan viime viikon jälkeen edessä vielä ihan superkiireinen, mutta ihana viikonloppu. Nyt jäljellä enää muutama työpäivä ennen lomaa, jaksaajaksaa! Lauantaina suuntana oli siis ensin äitini kummisedän 75-vuotisjuhlat, joiden jälkeen juhliminen jatkui serkkuni 18-vuotisjuhlissa yömyöhään saakka. Itse olin kuskina mutten olisi millään malttanut lähteä ajamaan kotiin ellei olisi ollut pakko, sen verran hauskaa oli! Sunnuntaiaamuna sitten olikin kello 6:00 lähtö Kouvolaan, jossa meillä oli vuorossa toiset koreografiatreenit Studio Dance Pitillä. Parin tunnin yöunista huolimatta treenit sujuivat hyvin ja oli niiiiiin ihana nähdä tyttöjä! Heinäkuuta on takana jo muutama päivä, mutta ajattelin nyt kuitenkin palailla kesäkuun tunnelmiin puhelinräpsyjen kera.

imageMä tosiaan valmistuin lukiosta tänä keväänä ja ylppäreitä edeltävä päivä menikin aika pitkälti juustokakkuja väsätessä! // Janinan cheesecake factory #fitness // Tuoreet ylioppilaat jatkoilla Tampereen yössä. // <3

imageYhtenä lauantaiaamuna muutama viikko sitten saatiin älynväläys lähteä Helsinkiin yöksi, äkkiä johonkin hotelliin varaus ja menoksi! // Onnistuttiin tekemään kiireessä ihan huippuvalinta hotellin suhteen. // Rakastuin tuohon kylpyhuoneeseen ja sen marmoripintoihin, niin täydellinen! *sydänsilmäemoji* // Hotelliksi valikoitui siis Glo Hotel Kluuvi, jos mietit missä hotellissa Helsingissä kannattaisi yöpyä niin suosittelen kyseistä paikkaa lämpöisesti!

imageNappasin lauantai-iltana lähikaupasta testiin fastin lakritsiproteiinipatukan joka ylittikin odotukseni, nam! // Nälän iskiessä päädyttiin pienten pähkäilyjen jälkeen Kampin Bbq Houseen syömään. Bataattiranskalaiset + broilerinfilee + chimichurrikastike = täydellisyyttä. // Hotellin kuntosalia tsekkaamassa.  // Radio Aallon Helsinkipäivän konserttiinkin löydettiin tiemme järjettömästä ihmismassasta huolimatta!

imageIhana Helsinki. // Tarkoitus oli vain käväistä Hernesaaren rannassa, mutta kuinkas kävikään kun paikan päällä näkyi kyseisen illan em-futismatsi… // Tsekattiin mm. JVG:n Helsinkipäivän konsertin keikka. // #peiliselfie

imageMansikoita oon syöny ihan liian vähän tän kesän aikana, täytyy korjata tilanne viikonloppuna ja ostaa 5kg laatikko, hah. // Ne ensimmäiset koreotreenit Studio Dance Pitillä. //  Zero pointin säärystimet jalassa istuskelua ennen salille lähtöä. // Voi kun nuo aurinkoiset säät tulisivat takaisin, I miss youu.

imageJuhannusjuomana toimi kylmä Celsius. // Mökkirantaa (taitaa tänäkin vuonna jäädä talviturkki kastamatta t: vilukissa)! // Mun rauhoittumispaikka kesäisin.  // Kesän ekat grillisafkat mussutin vasta juhannuksena, oli kyllä niiin hyvää.

Kuvat on mun snapchatissa pyörineitä ja muthan löytää sieltä nimimerkillä @zaninasandra, samoin kuin instagramista!

 

-Janina

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.