Pikakuulumisia

Huhhuh, terveisiä sängyn pohjalta! En tiedä johtuuko stressin laukeamisesta vai mistä, mutta mulla on eilisillasta asti ollut sellainen olo kuin olisin tulossa kipeäksi. Tänään olo on ollut vielä kuumeisempi, joten päätin suosiolla skipata salin ja levätä.

Ikinä ei kannata leikkiä terveydellä ja esimerkiksi sairaana kannattaa peli viheltää suosiolla poikki ajoissa. Treenata kerkeää kyllä myöhemminkin, puolikuntoisena vetäisty rääkkihän yleensä vain pitkittää rutiineihin paluuta entisestään eikä ainakaan vie eteenpäin millään tavalla, päin vastoin. Muistakaa aina kuunnella kehoanne, se kyllä kertoo mitä tarvitsee milloinkin. Lepo on aina tuhat kertaa parempi kuin kipeänä vetäisty treeni.  Tuon lauseen ymmärtäminen oli itsellenikin vielä vuosi sitten vaikeaa ja kun treenaamaan lähti vaikka olisi pitänyt pysyä visuati sängyn pohjalla, oli tuloksena vain jatkuva sairastelukierre. Kipeänä kotiin jääninen ei meinannut onnistua, ei ainakaan potematta huonoa omaa tuntoa. No, kantapään kauttahan sitä tunnetusti oppii. Katsotaan josko olo tästä lähtis paranemaan eikä kuume pääsisi edes kunnolla nousemaan. ☺️

 

image

 

Viime viikko tosiaan oli siis yhtä häslinkiä, kun töiden jälkeen hoidettavana oli viimeisiä ylppärijuttuja ennen lauantain h-hetkeä. Mun oli tarkoitus tulla kirjoittelemaan tänne parikin postausta, mutta aika ei yksinkertaisesti riittänyt – eikä ajatuskaan olisi kulkenut. Nyt kuitenkin juhlat ovat takanapäin ja täällä on yksi erittäin onnellinen tuore ylioppilas! Ajattelin tulla jakamaan muutamat kuvat sekä fiiliksiä juhlapäivästä muutaman päivän sisään, kunhan kerkeän kuvat käydä läpi ja muokkailla ne. Töitäkin on jäljellä enää kuukausi ja sitten mulla alkaa LOMA! ❤️ Viime kesät oon viettäny tiukasti kesätöissä ahertaen ja viimeksi viettänyt kesälomaa ehkä…neljä vuotta sitten? Ansaittu loma siis tiedossa, hah. Mitään kummempia lomasuunnitelmia ei ainakaan vielä ole, mutta niin ihanaa päästä rauhassa nauttimaan Suomen kesästä (vaikkei sää olisikaan paras mahdollinen). Jää myös aikaa enemmän tälle blogille, postausideoita riittää joten odottakaa vain. 😉 Energistä alkuviikkoa kaikille ja onnittelut muillekin valmistuneille!

-J

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.