Take a chance, make a change

Ajattelin tässä ensimmäisessä postauksessa vähän kertoa, että millainen tyyppi täällä oikein kirjoittelee. Olin jo pitkään harkinnut blogin aloittamista, mutta viimeistään nyt asia tuli ajankohtaiseksi. Tasan viikko sitten nimittäin pidettiin Fitnessmalli- kilpailun casting jossa valittiin kymmenen tyttöä, jotka jatkavat matkaansa kohti lokakuussa I love me- messuilla pidettävää finaalia. Mä siis olen yksi näistä onnekkaista finalisteista, ihan mieletöntä! Meillä on niin ihana ja samanhenkinen tyttöporukka kasassa, etten millään malttaisi odottaa kiertueen alkamista.

image

Olen siis 19-vuotias naisen alku, jolle hyvinvointi sekä liikunta ovat suurimpia intohimoja (ruoan lisäksi, tietenkin). Vielä toistaiseksi asustelen Orivedellä, mutta parin kuukauden päästä olisi kuitenkin tiedossa virallisesti muutto tuonne n. 40km päähän, eli Tampereelle.

Kirjoitin tänä keväänä ylioppilaaksi, joten ensi viikonloppuna päästään meilläkin nauttimaan juhlahumusta lakkiaisteni merkeissä. Nyt lukion päätyttyä viettelenkin välivuotta, joka oli ainoa selkeä suunnitelmani lukion loputtua. Muutamia ideoita jatko-opiskeluunkin liittyen mulla kuitenkin on. Päällimmäisenä on tapahtumatuottajaksi tai personal traineriksi kouluttautuminen, sillä erilaiset musiikki-, ja hyvinvointitapahtumien parissa työskentely sekä ihmisten auttaminen ovat asioita, joita tulevaisuudessa tahdon työkseni tehdä. Näistä kummatkin kulkevatkin tavalla tai toisella käsi kädessä Fitnessmalli- kilpailun kanssa.

Olen aina ollut liikunnallinen, mutta en virallisesti harrastanut mitään ennen kuin vasta 12-vuotiaana, kun tanssi astui kuvioihin. Muutaman vuoden ajan ehdin tunneilla käydä, ennen kuin erilaisten syiden seurauksena jouduin harrastuksesta luopumaan. Edelleen kuitenkin rakastan lajia ja vähän olen miettinytkin dancehallin aloittamista kunhan pääsen asettumaan aloilleni Tampereelle. Tanssin lopetettuani jätin oikeastaan kaiken liikunnan joksikin aikaa, mutta jossain vaiheessa aloin kaivata taas harrastusta elämääni. Tuolloin löysin elämääni treenaamisen ja sille tielle ollaankin jääty.

Raudan kolistelun ohessa rakastan myös tehdä erilaisia aerobisia, kuten HIIT-, sekä plyotreenejä, ja saattaa mut välillä (harvoin) lenkkipoluiltakin bongata! Mulle tärkeintä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, sillä koen ainakin itse olevani onnellisimmillani kun sekä henkinen että fyysinen puoli ovat tasapainossa keskenään. Ruokavalio ja mun omat ruokailutottumukseni ovat aihe josta voisin kirjoittaa vaikka romaanin, joten niihin palailen myöhemmissä postauksissa tarkemmin.

Olin salaa unelmoinut kilpailuun pääsemisestä jo viime vuoden hauista asti, joten vieläkään en oikein ole pystynyt sisäistämään että tässä sitä nyt oikeasti ollaan. Huhhuh. Tätä blogia tulen päivittelemään ahkerasti, mutta tämän lisäksi mua pystyy seurailemaan instagramissa ja snäpissä nimimerkillä @zaninasandra.

image

Kuva: Petteri Peltonen

Vaatteet: Casall

Tervetuloa seurailemaan ja ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! ❤️

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.